Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 28 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Çin müzikleri

Çin Danışmanlık, Çin İthalat İhracat, Çinde Eğitim,Çince Dil dersleri, Çince Sözlük Çince-Türkçe Sözlük ve Çin Bilgi Paylaşım Platformu forumlarındaki Çin müzikleri bölümü. Yöresel ve kültürel tüm Çin müzikleri



  1. Google Arama Nhac Hoa - Luu duc hoa

    Başlatan mae, 07-28-2010 09:41 PM
    nhac hoa
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.313
    mae
    07-28-2010, 09:41 PM son yazılan Mesajı göster
  2. Google Arama Mukemmel Cince Sarkilar(MUTLAKA DINLEYIN)

    Başlatan DOJINA, 08-20-2009 12:08 PM
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 5.869
    08-23-2009, 07:06 AM son yazılan Mesajı göster
  3. Google Arama Jackie Chan Albümleri

    Başlatan Anadolu, 05-18-2009 02:40 AM
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.152
    05-18-2009, 02:41 AM son yazılan Mesajı göster
  4. Google Arama zaman ilerde şiye şiye

    Başlatan ateş, 05-18-2009 02:39 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.146
    05-18-2009, 02:39 AM son yazılan Mesajı göster
  5. Google Arama Hu Songhua kimdir

    Başlatan KUZEY, 05-18-2009 02:38 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 642
    05-18-2009, 02:38 AM son yazılan Mesajı göster
  6. Google Arama Zhou Xiaoyan kimdir

    Başlatan KUZEY, 05-18-2009 02:37 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 715
    05-18-2009, 02:37 AM son yazılan Mesajı göster
  7. Google Arama Jiang Dawei kimdir

    Başlatan KUZEY, 05-18-2009 02:36 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 676
    05-18-2009, 02:36 AM son yazılan Mesajı göster
  8. Google Arama Song Zuying kimdir

    Başlatan KUZEY, 05-18-2009 02:36 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 656
    05-18-2009, 02:36 AM son yazılan Mesajı göster
  9. Google Arama Cheng Zhi kimdir

    Başlatan KUZEY, 05-18-2009 02:35 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 785
    05-18-2009, 02:35 AM son yazılan Mesajı göster
  10. Google Arama Wu Bixia kimdir

    Başlatan KUZEY, 05-18-2009 02:35 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 611
    05-18-2009, 02:35 AM son yazılan Mesajı göster
  11. Google Arama Zhang Ye kimdir

    Başlatan KUZEY, 05-18-2009 02:34 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 657
    05-18-2009, 02:34 AM son yazılan Mesajı göster
  12. Google Arama Guo Lanying kimdir

    Başlatan KUZEY, 05-18-2009 02:33 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 651
    05-18-2009, 02:33 AM son yazılan Mesajı göster
  13. Google Arama Liao Changyong kimdir

    Başlatan KUZEY, 05-18-2009 02:32 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 722
    05-18-2009, 02:32 AM son yazılan Mesajı göster
  14. Google Arama Lu Jihong kimdir

    Başlatan KUZEY, 05-18-2009 02:32 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 684
    05-18-2009, 02:32 AM son yazılan Mesajı göster
  15. Google Arama Yang Hongji kimdir

    Başlatan KUZEY, 05-18-2009 02:31 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 744
    05-18-2009, 02:31 AM son yazılan Mesajı göster
  16. Google Arama Yan Weiwen kimdir

    Başlatan KUZEY, 05-18-2009 02:31 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 601
    05-18-2009, 02:31 AM son yazılan Mesajı göster
  17. Google Arama Tang Can kimdir?

    Başlatan KUZEY, 05-18-2009 02:30 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 810
    05-18-2009, 02:30 AM son yazılan Mesajı göster
  18. Google Arama Liao Changyong

    Başlatan KUZEY, 05-18-2009 02:29 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 584
    05-18-2009, 02:29 AM son yazılan Mesajı göster
  19. Google Arama Jacky Cheung

    Başlatan KUZEY, 05-18-2009 02:29 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 676
    05-18-2009, 02:29 AM son yazılan Mesajı göster
  20. Google Arama Sandy Lam Yik Lin

    Başlatan KUZEY, 05-18-2009 02:28 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 693
    05-18-2009, 02:28 AM son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •